Syskonkärlek



Vi var på Skarasommarland och dom stora åkte ju allt. Men här var dom snälla och åkte en tur med W i en småkaruesell där vi inte fick åka med. Det är syskonkärlek det!!!

Jobbresa


Med våran grupp på jobbet, några studiebesök och sen åkte vi till Mathias landställe.
Oj vilket ställe, visar er en bild från frukosten i morse. Underbar!!
Nu är jag super trött, spelar ju ingen roll om man inte dricker när man sitter uppe och tjötar till småtimmarna.


Föräldraledig i Thailand

Har vi bestämt att ha nästa höst vinter, just nu är det i planerings stadiet. Men det känns så rätt. Vi älskar Thailand och har varit där 2 gånger i 3 veckor med barnen. Första gången var vi på Phuket och bodde i Kata. Och förra året var vi i Hua hin och Cha-am. Denna gången tänkte vi stanna minst 4 månader och bo på Koh Lanta, anledningen  att det blir just Lanta är att dom har svenska skolor där för barnen. Just nu är det dock jätte mycke funderingar så vi får väll se vart det landar.



Japp, man längtar alltid tillbaka.

Bröllop



Igår var på ett jätte vackert bröllop, efter en regnig juli visade sig augusti börja destå bättre.
Strålande sol och en vacker sjö i bakgrunden var en jätte fin inramning. Vacker sång och fiol spel gjorde att  stämmningen var på topp.
20 engelska gäster var på plats och med brudgummens famlij blev det nog ganska exakt hälften svenskar och hälften engelskmän. Dom tycke vår traditioner var toppen och uppskattade verkligen detta bröllopfirande.

Så nu vill jag bara passa på att lyckoönska våra vänner!!!

RSS 2.0